Mobiele Werkbon

De communicatie tussen kantoor en werf kan soms eens fout lopen. Uitgevoerde werken worden op een blaadje genoteerd maar gaan vaak verloren. Om dit op te lossen plaatst u het onmiddellijk digitaal terwijl u nog op de werf staat. Dit kan door de werkbon aan te vullen op smartphone of tablet. 

Gegevens van de werf

 

Uw werknemers geeft u een microlicentie waardoor ze enkel toegang hebben tot werkbons. Voor een efficiëntere communicatie uitwisseling kan u standaardgegevens zoals adres en contactpersoon klaar zetten in hun eigen werkbon. Bellen of mailen is hierdoor niet meer nodig.

U wil werknemers niet controleren maar weet wel graag de vooruitgang van hun gepresteerde werken per dag. Werknemers kunnen daarom via hun camerasysteem foto's toevoegen aan de werkbon.

Tijdsregistratie


Hier wordt al uw informatie over de verrichte arbeid bijgehouden. Het aantal kilometers die u aflegt tot bij de klant zijn ook arbeid en moet bijgehouden worden. 

U selecteert telkens de tijd die in elk type werk werd gestopt, elke type heeft zijn eigen tarief per uur. Dit is zeer gemakkelijk om achteraf te factureren of nacalculatie uit te voeren.

Artikels


Ook de gebruikte artikelen tijdens de arbeid kan worden toegevoegd aan de werkbon. 

Handtekening


Om uw gepresteerde werken te kunnen bewijzen kan de werkbon op het einde van de dag digitaal worden afgetekend door de verantwoordelijke of eigenaar van de werf. Deze zal verschijnen op uw werkbon-pdf. Deze kan u meesturen met de factuur als bewijs.