Overzichtelijk inplannen en ter plaatse werken registreren, ideaal voor installatiebedrijven

  • Project- en dagplanning
  • Mobiele werkbonnen
  • Facturen in een handomdraai

Je favoriete webshops

Dankzij de rechtstreekse koppeling met tal van gekende webshops in de sector neem je steeds correcte, up-to-date prijzen mee in je offerte.

Maak eenvoudig een handige database op van je favoriete producten, waarvan de prijs dagelijks wordt gecontroleerd en aangepast.

Wanneer je bijna door je stock van een bepaald product zit, kan je deze meteen aanvullen via onze snelfunctie.

Sneller offertes opmaken

Maak sneller en eenvoudiger offertes op dankzij het werken met posten, die je op voorhand samenstelt. Hou rekening met arbeid, het nodige materieel en de materialen die je gebruikt per post en leg je marges vast.

Stel je offertes in een handomdraai op, waarbij je niets uit het oog verliest en steeds rendabel werkt.

Haal jouw klanten nog sneller binnen, laat de offerte digitaal handtekenen door de klant.

Plan jouw projecten in

Plan je verschillende opdrachten efficiënt in, op elk vlak. Of je nu alleen werkt of met verschillende ploegen op de baan, je behoudt steeds het volledige overzicht. 

Je planning maak je op per werknemer, ploeg, camionette of project. Vergissingen of dubbele boekingen zijn verleden tijd.

Indien je ook nog eens met onze digitale werkbon Wappy werkt, hebben jij en je werknemers steeds alle info bij de hand en worden je kilometers, uren en gebruikte materialen vlot geregistreerd en meteen verwerkt.

Ook handig in jouw sector

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×