Zorg voor meer winst dankzij overzicht in je projectopvolging

 • Project- en dagplanning
 • Mobiele werkbonnen
 • Facturen in een handomdraai

Breng elk project perfect in kaart

 • Maak eenvoudig en snel tusssentijdse vorderingen op, wanneer jij dat wenst.
   
 • Gedurende en na de werken moet je waken over de rendabiliteit van je project. Bepaal je marges en maak een correcte offerte op. Via een overzichtelijke nacalculatie krijg je nadien een perfect zicht op alle gemaakte kosten.
   
 • Volledig automatisch krijg je handige analyses over de werking van je bedrijf. Succesratio van je offertes, info over aankopen en je behaalde marges, enzoverder. Profiteer van alle inzichten en optimaliseer je volledige organisatie.

Een gestroomlijnde planning tussen werf en kantoor

 • Via de projectplanning krijg je een duidelijk overzicht van je projecten op lange termijn. Maak per projectfase een inschatting van het nodige aantal werknemers en Robaws plant automatisch het aantal benodigde werkdagen in.
   
 • Efficiënt plannen is essentieel wanneer het gaat om projecten, maar moet natuurlijk ook per werknemer of benodigd materieel bekeken worden. Alles loopt voortaan naadloos in elkaar over en is meteen toegankelijk op pc, smartphone of tablet.
   
 • Werknemers komen op de werf openen onze werkbon-app Wappy. Alle info, alle materieel beschikbaar in de app. Start de tijdregistratie met de 'start' knop, voeg materieel toe, doe de kilometerregistratie en teken de werkbon app af.

Facturen opmaken hoeft niet eeuwig te duren!

Een factuur opmaken kan met 1 druk op de knop vanuit offerten, orders, werkbonnen en vorderingen

Naast het digitaliseren van je verkoopsfacturen biedt Robaws ook tools aan om jouw aankoopfacturen gemakkelijk te digitaliseren. Door onze OCR-functie laat je het document met jouw aankoopfactuur inlezen in onze software. De velden worden automatisch ingevuld door de scanning van het document. Overtypen van bedragen is absoluut niet nodig.

Ontdek onze klanten

"De administratie verloopt heel intuïtief zonder dat onze medewerkers lang moeten zoeken naar de gewenste functionaliteiten."

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×