Projecten

Raak je geen wegwijs meer in uw projecten? Is het niet altijd gemakkelijk om de geleverde prestaties terug te vinden? Wat zijn de volgende stappen? ROBAWS biedt voor al deze vragen een gemakkelijke tool om deze vragen uit te klaren.

Projectgegevens gemakkelijk raadpleegbaar

 

 

Op projectfiches kan u zorgvuldig de algemene gegevens zoals kostprijs, verantwoordelijke van het project, adres en geschat totale prijs van het project bijhouden.

Bij het uitvoeren van projecten werkt u vaak samen met Bouwpartners. Deze partners kan u hier toevoegen.

De verschillende tarieven die u met de klant heeft afgesproken voor dit project wordt in de projectfiche bijgehouden. Al uw offerten en facturen die u koppelt aan dit project zullen dit tarief overnemen.

 

 

 

Inzichten

 

De projectenfiche is een ideale manier om uw balans tussen inkomsten en uitgaven voor dit project te beheren. Van hier uit kunt u een perfecte aansturing doen om er zeker van te zijn dat u geen enkele stap vergeten te facturen hebt. 

 

 

Nacalculatie

 

Nacalculatie kan u in het projectenoverzicht terugvinden. De nacalculatie berekend per artikel, arbeid of materieel wat de oorspronkelijke kostprijs in de offerte was. Dit bedrag wordt vergeleken met de kostprijs van bestellingen, werk - & regiebonnen. 

 

Projectplanning

 

In ROBAWS kan u ook werken met een projectplanning.

Elk bouwproject wordt onderverdeeld in verschillende fases. Deze fases plant u vanuit afzonderlijke projecten in maar nadien krijgt u een overzicht op alle ingeplande projecten. Zo vermijdt u dubbele boekingen, beheert u beter de inplanning van uw werknemers en u behoudt u er vooral een betere communicatie met klanten op na.