Planning

 

Efficiënt inplannen van activiteiten zijn voor bedrijven in uw sector heel belangrijk. Zowel voor het inplannen van uw projecten als het inplannen van uw werknemers heeft ROBAWS efficiëntie tools voorzien. En deze kan u overal raadplegen, zowel op pc, tablet als smartphone!

projectplanning

 

Zowel voor kleine als grote projecten zijn er gemakkelijke tools. Bij grote projecten zijn er vaak verschillende fases zoals de voorbereidingsfase en de afwerkingfase. In ROBAWS kan u gemakkelijk deze fases inplannen waardoor u een heel realistische planning krijgt. 

U krijgt de mogelijk om heel ver in de toekomst te plannen. Wilt u nadien nog wijzigingen aanbrengen dan kan dit door de versleepfunctie. 

Bij het inplannen kan u gemakkelijk anticiperen op openstaande offertes. Door de offerteplanning bent u gewaarschuwd bij het inplannen van nieuwe projecten.

dag- & weekplanning

 

Met deze module kan u werknemers, onderaannemers, interims of jobstudenten inplannen. En dit gaat zo gemakkelijk als het inplannen in uw Google Agenda. Zo kan u ingeplande activiteiten verslepen, inkorten of kopiëren. 

Deze planning kan u doorsturen naar werknemers met werfmelding en check-in-at-work informatie. Of u geeft aan uw werknemers de mogelijkheid om de planning digitaal te bekijken.