"Soms moet een software pakket niet ingewikkeld zijn om juist goed te zijn!"

 

Deprez-Loncke Interieur had met hun vorig administratie pakket te weinig overzicht. Er was een overvloed aan verschillende tabbladen en zo kon er minder soepel gewerkt worden. Bovendien lag het aantal klikken om een offerte met calculatie uit te voeren enorm hoog. Ondanks de complexiteit van dit pakket ontbreken er cruciale functionaliteiten waardoor ze externe tools gebruikten voor planning, tijdsregistratie en het bijhouden van klantinformatie. Te veel tools dus om efficiënt te kunnen werken.

Dary Loncke, de zaakvoerder, nam contact op met ROBAWS voor meer informatie, niet veel later kwam een bedrijfsadviseur langs voor een uitgebreide kennismaking. "Ik wou naar een iets simpeler pakket gaan dat apparaat-onafhankelijk is. Zeker in het mobiele tijdperk van vandaag is het heel belangrijk voor mij dat ik ten allen tijde op de werf alles kan regelen vanop mijn iPad, eender waar ik ben.” zegt de zaakvoerder. “ROBAWS is voor ons bedrijf een goede match, soms moet een software pakket niet ingewikkeld zijn om juist goed te zijn!"

Betere opvolging van projecten

“We werken veel vlotter omdat alles aan elkaar gekoppeld wordt van klant, tot project, tot offerte en factuur. Het doorklikken is ook heel eenvoudig. Je maakt een offerte op en met 1 muisklik kan je hier een vordering van maken.” zegt Dary. Voor een bloeiende onderneming als Deprez-Loncke is het belangrijk voldoende overzicht te krijgen. “ Door te werken met statussen en de zoekfunctie kan ik heel gemakkelijk klanten opzoeken en hun tijdig de nodige ondersteuning geven. Bovenop krijg ik in ROBAWS veel analysetools en kan ik de succesratio van mijn offertes bekijken of mijn gepresteerde uren beter evalueren.”

Alles in één omvattend geheel

Door de uitgebreide keuze in functionaliteiten kon Deprez-Loncke komaf maken met het gebruik van externe tools. “Een serieuze verbetering is dat onze planning nu vanuit ROBAWS automatisch in de agenda’s wordt geplaatst van onze werkkrachten, we kunnen zelf adressen en benodigde materialen toevoegen aan de omschrijving. We besparen hierdoor veel tijd bij interne communicatie.” zegt Dary.

Calculatie was nog nooit zo gemakkelijk!

Calculatie voor de bedrijven in deze sector is een heel belangrijke toepassing. “De calculatietoepassing is heel gemakkelijk en vooral een goede fit voor bedrijven in mijn sector. Werken met samengestelde artikels is daar een goed voorbeeld van. We kunnen op deze manier heel nauwkeurig een inschatting maken van de hoeveelheid verf, hoeveel tijd en materialen die we nodig hebben. Wanneer we klaar zijn met de opmaak van de calculatie krijgen we een duidelijk overzicht van onze marges op artikels en materiaal.” zegt Dary. 

De beste service en communicatie

Dary: “Wat mij vooral opvalt is het engagement die de contactpersonen bij ROBAWS vertonen. Dimitri was de persoon die de eerste demo gaf bij mij op kantoor, hij hielp mij doorheen heel de opstartfase en vandaag sta ik nog steeds in nauw contact met hem.” Voor Dary is de snelle service die gebracht wordt wanneer hij problemen heeft een grote meerwaarde.  

“Hoe ik ROBAWS in 1 zin kan omschrijven? Gewoon simpel, goed en gemakkelijk in gebruik!”

 

 

Dary Loncke - zaakvoerder Deprez Loncke Interieur

Over Deprez-Loncke Interieur

 

Deprez-Loncke Interieur is een energiek en ambitieus bedrijf uit Wevelgem. De missie van de onderneming is het creëeren van woningen waar het voor jong en oud gezellig vertoeven is. Schilderen, behangen, het zandstralen of kleuren van meubels, het leggen van laminaat zijn enkele voorbeelden van de vele diensten die de firma biedt. De onderneming steunt op drie peilers: professionele uitvoering, duurzame materialen en creativiteit. 

Wij zijn enorm verheugd om met zo’n mooie firma als Deprez-Loncke te mogen samenwerken. 

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×