Ontdek onze referenties

Lees hier de ervaringen van onze klanten met onze bouwsoftware.

JNS Betonboringen

JNS betonboringen groeide afgelopen jaar van een tiental werknemers naar meer dan 50 mede dankzij Robaws bouwsoftware.

Meer informatie

Smet Aannemingen

Voor onze planning maakten we vroeger gebruik van Excel. De groei van ons bedrijf zorgde ervoor dat dit niet langer de meest handige oplossing leek te zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuw programma. Vervolgens ben ik op Robaws gestoten. De software combineert verschillende programma’s die we vroeger gebruikten.

Meer informatie

K&C Diving

Anno 2020 moet je digitalisering doorvoeren om een modern bedrijf te willen blijven in de toekomst. De blijvende evolutie van verbeterde functionaliteiten en nieuwe toevoegingen in ROBAWS is opvallend en leunt erg aan bij onze bedrijfsfilosofie.

Meer informatie

Govar Industriebouw

Voor ons is het gebruik van ROBAWS een meerwaarde voor ons projectenoverzicht. Waar we vroeger meer tijd staken in het analyseren van onze prestaties rollen de analyses bij wijze van spreken uit de software. Een enorme troef om snel te kunnen bijsturen waar nodig!

Meer informatie

Linnaeus BV

Ik was nog maar net opgestart met een andere softwarepakket maar toen ik Robaws leerde kennen volgde ik het pakket op de voet. Ik zag dat de firma elke maand nieuwe functionaliteiten en verbeteringen toevoegde aan de software. Na lang twijfelen zette ik de stap naar Robaws, de beste stap die ik ooit gezet heb. Gebruiksgemak en leuke manier van werken is dag en nacht verschil met andere softwarepakketten voor de bouw.

Meer informatie

Basix

"Een moderne interface, visualisatie van de offertes en de manier waarop de software perfect is afgestemd op onze sector. Het is alvast een aanrader voor ieder bouwbedrijf"

Meer informatie

Deprez-Loncke Interieur

Ik wou naar een iets simpeler pakket gaan dat apparaat-onafhankelijk is. Zeker in het mobiele tijdperk van vandaag is het heel belangrijk voor mij dat ik ten allen tijde op de werf alles kan regelen vanop mijn iPad, eender waar ik ben.

Meer informatie

Roba betonwerken

Van bij de test-fase tot het gebruik van de software kunnen wij steeds terecht bij het team van Robaws. Als wij vragen of problemen hebben dan wordt er binnen de 24H een superservice geleverd.

Meer informatie

Grondwerken Declercq

Correcte begeleiding tijdens de opstart, automatisatie van onze administratie en onmiddellijke feedback bij problemen; wij kunnen echt niet klagen over de samenwerking met ROBAWS!

Meer informatie

Jecon

Ik moet toegeven dat de overstap naar ROBAWS vlekkeloos is verlopen. Het team van ROBAWS is echt wel 7/7 te bereiken en levert ons de juiste oplossing binnen de 24h.

Meer informatie

RTS

Via deskundig advies kwamen we in contact met Robaws. De beslissing om met deze software te werken was snel gemaakt. We zijn vlot opgestart door gemakkelijke tools die onze collega's snel hebben aangeleerd.

Meer informatie

Buijsse International

Een tijd geleden zeiden we vaarwel tegen onze oude Software en zijn we overgeschakeld naar ROBAWS. Hierdoor hebben onze medewerkers meer tijd gekregen voor andere zaken.  Bovendien vinden we het een groot voordeel om met enkele maataanpassingen dit zeer nauw te laten aansluiten op onze noden.

Meer informatie

Stalen Rijplaten

Dankzij ROBAWS hebben we nu een Google voor onze bedrijfsdata. Zo kunnen we onze klanten direct helpen met de juiste informatie. De omzetting naar ROBAWS is ook supervlot verlopen, dat heb ik nog niet veel gehoord van collega’s.

Meer informatie

TR-Technics

Ik ben ontzettend tevreden over de service van ROBAWS. Ik vind de software heel gebruiksvriendelijk, ook voor de opleiding kon ik al vlot met de software aan de slag. Een echte aanrader is de werkbon-app. Bedrijven in de installatiesector moeten regelmatig op verplaatsing informatie kunnen raadplegen en registreren. En dit kan ook op onze smartphone en tablet. Een echte aanrader dus!

Meer informatie

Tuinconcept DVG

Een ideale fit voor elke groenprofessional? Zeker en vast! We maken enorm veel tijdswinst door het gebruik ervan.

Meer informatie

Roofers

Vroeger werkten we met Excel en word. Overschakelen naar administratieve software werd noodzakelijk. De overschakeling echter leek ons tijdrovend gezien de drukte van onze projecten. Tot we de software van ROBAWS leerden kennen. We kregen een demo en we zagen direct een duidelijke workflow waarmee we snel op gang zouden geraken. Inmiddels zijn we helemaal op weg en het is ook voor dakwerkers een echte aanrader!

Meer informatie

Boud

Niet iedereen is een computerexpert, ook onze medewerkers niet. Robaws is voor ons een heel eenvoudige oplossing. De administratie verloopt heel intuïtief zonder dat onze medewerkers lang moeten zoeken naar de gewenste functionaliteiten.

Meer informatie

Bob Defraeye Chapewerken

“Robaws houdt echt rekening met de feedback van hun klanten. We hadden enkele suggesties gedaan die interessant konden zijn voor onze sector… Die extra opties zijn ondertussen allemaal voorzien in het pakket.”

Meer informatie

Tweepunteen

We werkten in het verleden met een ander pakket voor onze administratie en stapten meteen over toen we Robaws leerden kennen. Van het pakket zijn we zeer tevreden, maar zeker ook van de manier van werken. Wanneer je als klant bvb met opmerkingen of suggesties komt, wordt er echt naar je geluisterd en wordt er effectief actie ondernomen.

Meer informatie

Do-All

We maakten in het verleden gebruik van een pakket voor onze administratie, dat best goed voldeed aan onze wensen. Robaws maakt voor ons echter wel echt het verschil op het vlak van nacalculatie, en met de planningsmodule. Hun digitale werkbon raden we onze collega's in de sector ook altijd aan!

Meer informatie

Libreco

De flow is heel gemakkelijk en ook de prijsherziening kan voor bedrijven in de bouw belangrijk zijn als je openbare aanbestedingen doet. Zo worden de prijzen eenvoudig herberekend waardoor deze functie voor mij zeker een pluspunt is bij Robaws.

Meer informatie

Interhoro

We werken al een jaar of 2 met Robaws en het is een zeer aangenaam programma om mee te werken. Voor projectleiders moet alles snel gaan want ze hebben al niet veel tijd dus moest het heel toegankelijk zijn voor hen. Het belangrijkste voor ons was dat iedereen het gemakkelijk kan raadplegen en dat het eenvoudig is om mee te werken. Robaws is heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Meer informatie

Herwebo

Herwebo evolueerde de laatste jaren van traditioneel bouwbedrijf naar dé Belgische specialist wanneer het gaat om de aanleg van padelpleinen. "Met Robaws kunnen we alle activiteiten perfect coördineren, binnen hetzelfde programma."

Meer informatie

Mona Visa

Met 9 ploegen op de baan, moet je de zaken professioneel en gestructureerd aanpakken. Om alles in goede banen te leiden maken we gebruik van het pakket, en ook de digitale werkbon voor onze mensen op de baan. Zo is iedereen meteen perfect op de hoogte van elk project, zonder misverstanden of rompslomp.

Meer informatie

Prof@Work

We zijn een familiaal bedrijf waar alles draait rond het team. Om alles vlot te laten verlopen en misverstanden te vermijden, gebruiken we Robaws voor elk project dat we aannemen en uitvoeren. Alles begint met een goede planning zodat iedereen perfect weet wat er moet gebeuren, en wanneer.

Meer informatie

Bert Callens Electriciteit & Automatisatie

We zijn ondertussen 8 jaar actief, met drie ploegen op de baan. Dan kan je echt niet zonder een programma zoals Robaws.

Meer informatie

Theuns G & Zonen

Sinds een half jaar werken we met Robaws, waar we eerst met Excel alles beheerden. Steeds zoeken naar de juiste info, in verschillende lijsten, in verschillende locaties en mappen. Nu is alles gedigitaliseerd, een echte verademing. Gedaan met zoeken naar het juiste document of de juiste info. Via de zoekfunctie vind je meteen wat je zoekt.

Meer informatie

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×