Archisnapper

 

Deze eenvoudige app maakt snel werf- en veiligheidsverslagen waardoor u uren tijd en stress bespaart. Laat uw fototoestel en papier thuis - met ArchiSnapper verzamelt u gegevens via uw smartphone of tablet. Als resultaat krijgt u een professioneel verslag. De gegevens worden gekoppeld met ROBAWS waardoor u nog sneller projecten kunt opvolgen. 

Digitale werf


Digitale werf.be biedt leasing contracten voor Ipads aan. Uw voordeel? Gratis onderhoud, bescherming, omruilservice en geen onmiddellijke investering door een tarief van 1€ per dag. De webapplicatie van ROBAWS is beschikbaar op Ipad.

GeoDynamics


Geodynamics is een toonaangevend bedrijf die gespecialiseerd is in het winnen van locatie-gebaseerde software oplossingen. Zoals het traceren van uw voertuigen of materiaal en het aantal uren dat werknemers hebben gepresteerd. Geodynamics koppelen wij met onze werkbonnen die u met 1 druk op de knop kan factureren.

Uw boekhoudpakket


ROBAWS regelt alle administratie vooraf, offertes, facturen etc. Al deze gegevens koppelen we aan uw boekhoudpakket door het gebruik van UBL.

Office 365


Door de integratie met Outlook kan u offerten en facturen mailen met 1 druk op de knop. De dagplanning kan gekoppeld worden met de outlook agenda van werknemers waardoor u een efficiënte interne communicatie krijgt.

 

Google


Door onze integratie met Google kan u mails versturen vanuit ROBAWS met uw bestaande gmail account. U verstuurt voortaan uw offerten en facturen met 1 druk op de knop.

Met onze planningtools kan u werknemers en materiaal inplannen op de werf. Door de koppeling met Google Agenda kunnen werknemers zelf terugvinden in hun agenda waar, wanneer en met welk materiaal ze worden verwacht.