Deze bedrijven gingen u voor

De keuze voor ROBAWS werd snel gemaakt omdat er echt heel eerlijk werd gecommuniceerd over prijs en mogelijkheden.

Balder Six - zaakvoerder Basix

"Een moderne interface, visualisatie van de offertes en de manier waarop de software perfect is afgestemd op onze sector. Het is alvast een aanrader voor ieder bouwbedrijf"

Lees hier het volledige verhaal van Basix Afsluitingen

Soms moet een software pakket niet ingewikkeld zijn om juist goed te zijn!

Dary Loncke - zaakvoerder Deprez-Loncke

Ik wou naar een iets simpeler pakket gaan dat apparaat-onafhankelijk is. Zeker in het mobiele tijdperk van vandaag is het heel belangrijk voor mij dat ik ten allen tijde op de werf alles kan regelen vanop mijn iPad, eender waar ik ben.

Lees hier het volledige verhaal van Deprez-Loncke-Interieur

Als ik ROBAWS een score zou moeten geven tussen 0 en 10 krijgen ze van mij een dikke 10!

Jim Engels - zaakvoerder Jecon

Ik moet toegeven dat de overstap naar ROBAWS vlekkeloos is verlopen. Het team van ROBAWS is echt wel 7/7 te bereiken en levert ons de juiste oplossing binnen de 24h.

Lees hier het volledige verhaal van Jecon

“Superservice, aanpassingen binnen de 24H beschikbaar!”

Ann Gabriels - Roba Betonwerken

Van bij de test-fase tot het gebruik van de software kunnen wij steeds terecht bij het team van Robaws. Als wij vragen, problemen of aanpassingen nodig hebben dan wordt er binnen de 24H een superservice geleverd.

 

“Simpel, meer moet dat niet zijn! “

Kelly Hofmans - zaakvoerder SBR

Bij SBR hadden we tot voor kort geen software en probeerden we ons te redden met Excel- en Word-bestanden. Telkens wanneer we een overstap naar een softwarepakket in overweging namen werden we geconfronteerd met de complexiteit van veel softwarepakketten op de markt. ROBAWS sprong ons onmiddellijk in het oog door de gebruiksvriendelijkheid en snelheid waarmee we nu kunnen werken.

"Een tijdswinst met factor 10"

Anouk Keustermans - Buijsse

Een tijd geleden zeiden we vaarwel tegen onze oude Software en zijn we overgeschakeld naar ROBAWS. Hierdoor hebben onze medewerkers meer tijd gekregen voor andere zaken.  Bovendien vinden we het een groot voordeel om met enkele maataanpassingen dit zeer nauw te laten aansluiten op onze noden.

“Een google voor onze bedrijfsdata.”

Rudi Reyns - Stalen Rijplaten

Dankzij ROBAWS hebben we nu een google voor onze bedrijfsdata.  Zo kunnen we onze klanten direct helpen met de juiste informatie. De omzetting naar ROBAWS is ook supervlot verlopen, dat heb ik nog niet veel gehoord van collega’s.